trešdiena, 2015. gada 30. septembris

Kas lasīšanai kopīgs ar elpošanu?



Aicinām ikvienu uz LASĪTĀJU KLUBIŅA pirmo tikšanos šajā mācību gadā!



14. oktobrī, plkst. 15.00-17.00, Kaņiera ielā 15, bibliotēkā.

Lūgums pieteikties rakstot: inese.kupfere@riga.lv





Šoreiz esam aktualizējušas veselīgu dzīvesveidu un  mūsu sarunu tēma būs par  

GRĀMATU, KAS LIKA TEV MAINĪTIES!



Indiešu paruna vēsta tā - Kamēr vesels tavs ķermenis, kamēr vecums tālu, kamēr tu esi spēju briedumā, kamēr dzīvība vēl tevī- visiem spēkiem centies pēc sevis pilnveidošanas. Kāds labums rakt aku, kad māja jau liesmās?



Noteikti katram ir kāda grāmata, kas likusi aizdomāties kā mēs dzīvojam. Tās ir gan garīgās vērtības , gan fiziskās – vai tā būtu vingrošana, diētas vai ceļojumu apraksti. Padalīsimies ar visu, kas mums ļauj dzīvot labāk, interesantāk, kvalitatīvāk!

Lasītāju klubiņā ne tikai runāsim par grāmatām, bet arī aktīvi darbosimies. To darīsim  kopā  ar jogas skolotāju  Kristīni, kuras nodarbībās cilvēks ir laimīgs jau tikai atnākot uz to.

Kristīne pastāstīs un parādīs kā PAREIZI ELPOT. It kā zināma patiesība, dabiska un... nenovērtēta. Mūsdienās pat zinātne apstiprina, ka pareiza elpošana var palīdzēt ārstēt ļoti dažādas kaites, sākot ar panikas lēkmēm un beidzot ar nopietnām plaušu slimībām un paaugstinātu asinsspiedienu. Jogi to zinājuši jau tūkstošiem gadu. Tu uzzināsi, ko nozīmē pareizi elpot un kā to darīt.



Uz tikšanos klubiņā!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru